Domů > Televize > LG OLED65CS6 (65″)

LG OLED65CS6 (65″)

Objevte nový svět s televizí LG OLED65CS6, která nabízí vynikající jas, živé barvy a ostrý kontrast díky procesoru ?9 Gen5 AI. Tento chytrý OLED TV s úzkými rámečky a elegantním designem nabízí personalizované profily a transformuje 2kanálový zvuk na virtuální 7.1.2kanálový zvuk pro dokonalý zážitek.

32 990 

Katalogové číslo: 8806091451071 Kategorií: , , , ,

Popis

LG OLED65CS6 (65″) je televizí, která vám otevře okno do nového světa zábavy. Tento model vyniká především svým zvýšeným jasem, který díky unikátnímu procesoru ?9 Gen5 AI dosahuje o 20 % vyšších hodnot než běžné televize. Tento procesor umí navíc vylepšit objekty v popředí i pozadí a dodat jim tak přirozenou hloubku. Samosvítící pixely LG OLED zaručují krásné zvýraznění živých barev.

LG OLED65CS6 je dokonalou kombinací moderního designu a inteligentních funkcí. Samosvítící pixely této televize dokážou dosáhnout nejhlubší černé pro ostrý kontrast v každém obrazu, a to vše bez podsvícení, které by jinak tlumilo jejich vliv. Obraz je dále vylepšený technologií Dynamic Tone Mapping Pro, která je zdokonalena na 5000 bloků na celé obrazovce pro živější HDR až do posledního detailu.

Tato televize také nabízí prostorový zvuk. Procesor ?9 Gen5 AI přetváří 2kanálový zvuk do virtuálního 7.1.2kanálového zvuku, takže si můžete užít zvukové efekty, jako byste se právě nacházeli uprostřed akční scény.

Jedinečnou vlastností televize LG OLED65CS6 je možnost vytvořit personalizovaný profil pro každého člena domácnosti. Každý tak může dostávat personalizované zprávy či aktuální informace o sportu a aktuálním dění. Televize vám pomocí ThinQ Al a webOS dokáže doporučit seriály podle vašeho vkusu či vás bude informovat o aktuálním dění.

Design televize LG OLED65CS6 je jednoduše okouzlující. Úzké rámečky a neuvěřitelně tenký design krásně doplní jakýkoliv interiér domácnosti. S propracovaným stojanem Gallery se stane chloubou vašeho interiéru. Tato televize je tedy skutečně ideální volbou pro každou domácnost.

Klíčové vlastnosti televize LG OLED65CS6 (65″)

  • 65″ SMART OLED televize s maximálním zvýšením jasu, který posouvá funkce procesoru ?9 Gen5 AI na úplně jinou úroveň.
  • Obraz je výraznější s vynikajícím a vyšším jasem až o 20 %.
  • Samosvítící pixely LG OLED zvýrazňují živé barvy.
  • Dokonalá kombinace moderního provedení a inteligence skrývající se v procesoru ?9 Gen5 AI.
  • Procesor umí vylepšit objekty v popředí a pozadí, dodává jim přirozenou hloubku.
  • Neskutečně živé a přitom přesné barvy na obrazovce.
  • Samosvítící pixely dosahují nejhlubší černé pro ostrý kontrast v každém obrazu.
  • Technologie Dynamic Tone Mapping Pro vylepšuje obraz a je zdokonalena na 5000 bloků na celé obrazovce pro živější HDR až do posledního detailu.
  • Televize LG OLED65CS6 SMART OLED s procesorem ?9 Gen5 AI přetváří 2kanálový zvuk do virtuálního 7.1.2kanálového zvuku.
  • Možnost vytvoření personalizovaných profilů pro každého člena domácnosti.
  • Neuvěřitelně úzké rámečky a elegantní vzhled.
  • Neuvěřitelně tenký design krásně doplní jakýkoliv interiér domácnosti.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „LG OLED65CS6 (65″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

65" LG OLED65CS6LG OLED65CS6 (65″)
32 990 
Přejít nahoru