Domů > Televize > Sony Bravia XR-50X90S (50″)

Sony Bravia XR-50X90S (50″)

Prozkoumejte unikátní zážitek sledování s televizí Sony Bravia XR-50X90S. Tato 50″ SMART ANDROID LED TV nabízí perfektní obraz a zvuk, optimalizovaný podle vašeho prostředí, a přináší sytě černé barvy a realistický 4K obraz.

19 990 

Popis

Představujeme vám televizi, která přináší dokonalé propojení obrazu a zvuku – Sony Bravia XR-50X90S (50″). Tento chytrý televizor s operačním systémem Android nabízí nejen skvělý obraz, ale také zvuk, který se dokonale přizpůsobí jakémukoliv prostředí. Díky jedinečné technologii optimalizace se s pomocí světelného snímače dokáže automaticky přizpůsobit prostředí, ve kterém se nacházíte.

Sony Bravia XR-50X90S je vybavena technologií XR Contrast Booster, která upravuje jas tak, že vyváženě rozděluje světlo a ztlumuje nebo zesiluje některé oblasti. Tímto způsobem dosahuje sytějších černých barev. Výsledkem je obraz, který je vylepšený stejným způsobem, jakým zaostřuje lidské oko.

Užijte si nezakázaný zážitek v kvalitě blízké 4K. Televizor je vybaven funkcí XR 4K Upscaling a procesorem Cognitive Processor XR™, který inteligentně obnovuje ztracené textury a detaily pro co nejrealističtější obraz. Kromě obrazu je důležitý i zvuk, a proto je tato televize vybavena technologií Acoustic Multi-Audio™. Ta zahrnuje výškové reproduktory pro polohování zvuku, takže vysokofrekvenční zvuky přicházejí přesně z místa ve scéně, které odpovídá dění na obrazovce.

Sony Bravia XR-50X90S je vybavena také technologií Voice Zoom™ 2, která automaticky vylepšuje hlasy dialogů, takže nemusíte zbytečně zvyšovat hlasitost. Ovladač televize má speciální podsvícení, díky kterému na tlačítka uvidíte i ve tmě, a jeho design je podtržen kvalitním hliníkovým provedením. Televizi můžete pohodlně ovládat chytrým dálkovým ovládáním, kterým lze ovládat i všechna další připojená zařízení. Díky přístupu ke službám videí na vyžádání jedním tlačítkem si můžete během okamžiku užívat oblíbené pořady a filmy.

Klíčové vlastnosti televize Sony Bravia XR-50X90S (50″)

  • SMART ANDROID LED TV s perfektním obrazem a zvukem
  • Jedinečná technologie optimalizace dokáže podle okolního prostředí se světelným snímačem automaticky přizpůsobit obraz a zvuk
  • Technologie XR Contrast Booster pro sytější černé barvy
  • Procesor Cognitive Processor XR pro vylepšení obrazu
  • Kvalitní 4K obraz s funkcí XR 4K Upscaling a procesorem Cognitive Processor XR™
  • Technologie Acoustic Multi-Audio™ pro perfektní zvuk ladící s podsvícením Full Array LED
  • Technologie Voice Zoom™ 2 pro vylepšení hlasu dialogů
  • Ovladač s speciálním podsvícením pro snadnou orientaci i ve tmě
  • Snadné ovládání televize a připojených zařízení pomocí chytrého dálkového ovládání
  • Přístup ke službám videí na vyžádání jedním tlačítkem

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Sony Bravia XR-50X90S (50″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

50" Sony Bravia XR-50X90SSony Bravia XR-50X90S (50″)
19 990 
Přejít nahoru