Domů > Televize > Panasonic TX-40MS490E (40″)

Panasonic TX-40MS490E (40″)

Panasonic TX-40MS490E je 40″ Full HD LED televize s Android TV, která nabízí výjimečné vizuální zážitky a přístup k více než 400.000 filmům a seriálům. S integrovaným Chromecastem, hlasovým ovládáním a možností streamování z USB, je tento televizor skvělým doplňkem pro každou moderní domácnost.

8 989 

Popis

Panasonic TX-40MS490E (40″) je Full HD LED televizí, která vás zavede do nového světa vizuálních zážitků a multimediálních funkcí. Díky možnosti připojení k internetu se otevře přístup k více než 400.000 filmům a seriálům, a to vše z jednoho místa.

Tato televize nabízí integrované zařízení Chromecast, které umožňuje snadné sdílení fotografií, videí a hudby z různých zařízení přímo do TV. S touto chytrou televizí si můžete stáhnout své oblíbené aplikace a hry z Google Play a užívat si je na velké obrazovce. Díky vlastní přizpůsobené domovské obrazovce Android TV máte snadný přístup ke všemu obsahu.

Panasonic TX-40MS490E (40″) lze ovládat hlasem, což umožňuje jednoduché vyhledávání nejnovějších trháků, streamovaných show nebo otevřených her pro více hráčů. Pro všechny, kteří využívají produkty chytré domácnosti, televize poskytuje možnost ovládání všech těchto zařízení z jednoho místa, včetně správy úkolů a kalendáře.

Tato televize se může pochlubit skvělým Full HD obrazem, který je podpořen technologií HDR10 pro výrazně lepší obraz televizního vysílání. Navíc s technologií Google Chromecast můžete bezdrátově streamovat obraz a zvuk z kompatibilních aplikací přímo do TV.

Pro dokonalý zvukový zážitek je možné televizi spojit přes Bluetooth se soundbarem nebo sluchátky. A pokud máte rádi svou vlastní multimediální sbírku, televize Panasonic TX-40MS490E vám umožní přehrávání obsahu z USB, ať už jde o hry, hudbu, videa nebo fotografie.

Není pochyb o tom, že Panasonic TX-40MS490E (40″) je dokonalým spojením moderní technologie a uživatelské přívětivosti, který se stane oblíbeným kouskem v celé rodině.

Klíčové vlastnosti televize Panasonic TX-40MS490E (40″)

  • 40″ Full HD LED televize Panasonic TX-40MS490E s Android TV
  • Přístup k více než 400.000 filmům a seriálům po připojení k internetu
  • Možnost sdílet fotografie, videa a hudbu z různých zařízení přímo do TV pomocí integrovaného zařízení Chromecast
  • Stáhněte si oblíbené aplikace a hry z Google Play a užívejte si je na velké obrazovce
  • Ovládání televize hlasem pomocí Google Assistant
  • Možnost ovládat chytrou domácnost pomocí TV Panasonic TX-40MS490E
  • Bezdrátové streamování obrazu a zvuku pomocí technologie Google Chromecast
  • Full HD rozlišení včetně podpory HDR10 pro výrazně lepší obraz
  • Možnost připojení Bluetooth soundbaru nebo sluchátek pro kvalitní zvuk
  • Streamování multimédií z USB přehrávače
  • Android TV pro chytré sledování televize

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Panasonic TX-40MS490E (40″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

40" Panasonic TX-40MS490EPanasonic TX-40MS490E (40″)
8 989 
Přejít nahoru