Domů > Televize > Hisense 40A5KQ (40″)

Hisense 40A5KQ (40″)

Prozkoumejte nový rozměr zážitku s televizí Hisense 40A5KQ, vybavenou QLED technologií, Full HD rozlišením a speciálními režimy pro sport a hry. Užijte si věrné barvy, rychlý operační systém a prostorový zvuk Dolby Atmos.

7 399 

Popis

Hisense 40A5KQ (40″) je televizor, který přináší nejen vynikající obraz, ale také řadu prvků, které z vašeho domova vytvoří opravdové multimediální centrum. Tato 40″ televize je vybavena QLED technologií, která přináší mimořádný jas a věrné barvy. Díky technologii Quantum Dot Colour je schopna reprodukovat více než miliardu odstínů barev, což znamená širší škálu barev a více barevných tónů než u běžných televizorů.

Jedním z hlavních rysů tohoto modelu je Full HD rozlišení, které zajišťuje perfektní obraz a špičkovou jasnost. Obraz se optimalizuje pro každou scénu, takže jsou vždy zachované všechny detaily, přirozený kontrast a živé barvy. Televize Hisense 40A5KQ (40″) je také vybavena technologiemi High Contrast a Noise Reduction, které napomáhají k dokonalému čistému obrazu bez šumu. Díky tomu jsou všechny barvy sytější a jasnější, takže vám nic neunikne ani v tmavých scénách.

Tato televize je také vybavena USB-C vstupem, což znamená, že ji můžete snadno spárovat s jiným zařízením a streamovat svůj oblíbený obsah na velké obrazovce. Pro fanoušky her je zde také herní režim, který snižuje dobu odezvy obrazovky při hraní na méně než 20 milisekund. A pro sportovní fanoušky je zde AI sportovní režim, který přináší nadprůměrně dynamický a přirozený zážitek.

Všechny tyto vlastnosti, spolu s rychlým operačním systémem VIDAA U6, dělají z televize Hisense 40A5KQ (40″) skvělou volbu pro každý domov.

Klíčové vlastnosti televize Hisense 40A5KQ (40″)

  • 40″ SMART QLED televize Hisense 40A5KQ
  • Full HD rozlišení pro perfektní obraz a špičkovou jasnost
  • Technologie Quantum Dot Colour (QLED) pro reprodukci více než miliardy odstínů barev
  • Herní režim pro redukci doby odezvy obrazovky při hraní
  • USB-C vstup pro snadné propojení s dalšími zařízeními
  • Prostorový zvuk Dolby Atmos® pro realistický zvukový zážitek
  • AI sportovní režim pro dynamický a přirozený zážitek při sledování sportovních utkání
  • Rychlý operační systém VIDAA U6 pro plynulé a rychlé ovládání
  • Technologie High Contrast a Noise Reduction pro dokonale čistý obraz bez šumu
  • Možnost naklonit televizor o 8° pro pohodlné využití i jako monitor

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Hisense 40A5KQ (40″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

40" Hisense 40A5KQHisense 40A5KQ (40″)
7 399 
Přejít nahoru