Domů > Televize > LG 75NANO76 (75″)

LG 75NANO76 (75″)

Užijte si působivý obraz se zářivými barvami díky technologii NanoCell a procesoru ?5 4K Gen5 AI v televizi LG 75NANO76. Tento Smart LED model vám nabídne domácí kino i herní zážitky na nové úrovni.

21 990 

Popis

Představujeme vám LG 75NANO76 (75″), chytrou televizi, která přináší nové zážitky se zářivými barvami Pure Colors a kvalitou Real 4K. Tato televize se může pochlubit technologií NanoCell, která využívá nanočástice k odfiltrování nečistých barev z vlnových délek RGB. Díky tomu si můžete užívat krásný obraz se zářivými barvami.

Výkon tohoto skvělého televizoru podpoří procesor LG ?5 4K Gen5 AI, který analyzuje původní obsah a optimalizuje jej pro mnohem lepší kvalitu obrazu. Chytrá televize LG 75NANO76 (75″) se díky rozhraní ThinQ Al maximálně přizpůsobí vašim potřebám. Umělá inteligence vás neustále sleduje, ví, co se vám líbí a zařídí, aby vám neuniklo nic z toho, co rádi sledujete.

Oblíbené filmy si můžete vychutnat v úžasných a zářivých barvách Pure Color. Mimořádně velká obrazovka dokáže proměnit váš domov v domácí kino! A to není vše. Televize LG 75NANO76 (75″) vám pomůže uspět v herním světě díky živým barvám, skvělému jasu a kontrastu. Díky podpoře služby Google Stadia a NVIDIA GeForce Now, cloudové herní platformy, budete mít okamžitý přístup k tisícům her bez potřeby dalšího hardware.

Nechte se pohltit světem zábavy s LG 75NANO76 (75″). Na jednom místě budete mít přístup k populárním službám jako je Apple TV anebo Netflix. Nepřeberné množství filmů, seriálů, dokumentů či sportovních klání budete mít přehledně na jednom místě. Televize LG 75NANO76 (75″) – váš nový zážitek ze sledování televize.

Klíčové vlastnosti televize LG 75NANO76 (75″)

  • Televize 75″ LG 75NANO76 SMART LED s technologií NanoCell pro zářivé a čisté barvy.
  • Real 4K rozlišení pro detailní a ostrý obraz.
  • Špičkový procesor LG ?5 4K Gen5 AI, který optimalizuje kvalitu obrazu.
  • ThinQ AI technologie pro personalizovaný zážitek ze sledování.
  • Úžasné a zářivé barvy Pure Color pro sledování oblíbených filmů.
  • NanoCell Gaming technologie pro lepší herní zážitek.
  • Podpora služby Google Stadia pro okamžitý přístup k tisícům her.
  • Podpora cloudové herní platformy NVIDIA GeForce Now.
  • Přístup k populárním streamovacím službám jako je Apple TV a Netflix.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „LG 75NANO76 (75″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

75" LG 75NANO76LG 75NANO76 (75″)
21 990 
Přejít nahoru