Domů > Televize > Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″)

Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″)

Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″) je televizor s jedinečným designem a špičkovými technologiemi, který se stane nejen zdrojem prvotřídní televizní zábavy, ale také designovým doplňkem vašeho interiéru. S odnímatelným stojanem, 360° designem a režimem Ambient Mode+ vám nabízí nevídané možnosti umístění a využití.

24 990 

Popis

Představujeme Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″), dokonalou kombinaci stylu a inovace, která překračuje hranice běžného televizoru. Tento televizor je víc než jen zdrojem prvotřídní televizní zábavy, je to nefalšovaný designový doplněk, kterým oživíte svůj prostor.

Jeho jedinečný design vyniká v každém detailu. 360° design umožňuje umístit televizor kamkoli do prostoru a užívat si pohled na něj ze všech úhlů. Díky matné obrazovce se nemusíte bát nepříjemných odlesků, které by rušily váš zážitek.

Televizor je vybaven odnímatelným stojanem, který vám dává svobodu při rozhodování, kde svůj nový klenot umístit. Můžete jej postavit na stůl, komodu nebo klidně na zem, s tímto modelem se fantazii meze nekladou.

Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″) je vybaven špičkovými technologiemi, jako je patentovaná technologie Quantum Dot, která využívá kvantových teček k vytvoření 100% objemu barev. Díky podpoře HDR10+ získáte realistický živý obraz s až miliardou barevných odstínů v každém záběru.

Jeho jedinečný „I“ design, navržený designéry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými, připomíná velké písmeno I a je okamžitě rozpoznatelný. A když televizor nevyužíváte, může sloužit jako designový doplněk prostoru díky režimu Ambient Mode+, který umožňuje zobrazovat různé vizuální efekty místo černé obrazovky.

Klíčové vlastnosti televize Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″)

  • Dokonalá souhra stylu a inovací
  • Krásný a opravdu originální design
  • Ozdobte svůj prostor neobyčejným přístrojem, který je nejen zdrojem televizní zábavy v prvotřídní kvalitě, ale také nefalšovaným designovým doplňkem
  • Osobitý 360° design TV
  • Matnou obrazovkou proti odrazům
  • Odnímatelný stojan TV
  • Vybaven špičkovými technologiemi
  • Pochlubit se může patentovanou technologii Quantum Dot společnosti Samsung, využívající kvantových teček k vytvoření 100% objemu barev
  • Podpora HDR10+ zajišťuje realistický živý obraz v každém záběru díky analýze a následné úpravě úrovně jasu v jednotlivých scénách
  • Jedinečný „I“ design TV
  • Ozdoba prostoru, i když nic nesledujete
  • Režim Ambient Mode+ vám umožní využívat The Serif i v případě, že nic nesledujete a je v uvozovkách „vypnutý“

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

55" Samsung The Serif QE55LS01BG Cloud WhiteSamsung The Serif QE55LS01BG Cloud White (55″)
24 990 
Přejít nahoru