Domů > Televize > Samsung The Frame QE65LS03BG (65″)

Samsung The Frame QE65LS03BG (65″)

Objemte nový standard televizní zábavy s televizí Samsung The Frame QE65LS03BG, která kombinuje špičkové 4K rozlišení s unikátním designem a funkcí výměny rámu. Tato SMART QLED televize vám umožní vytvářet osobní galerii umění přímo na obrazovce.

29 990 

Popis

Samsung The Frame QE65LS03BG (65″) je něco víc než jen obyčejná televize. Tento chytrý QLED televizor přináší revoluční koncept, který překračuje hranice obyčejné televizní zábavy. Jeho inovativní design, který nikde jinde nenajdete, vám umožní měnit vzhled vaší obývací místnosti podle aktuální nálady nebo příležitosti.

Díky ultra tenkému profilu a unikátnímu vyměnitelnému rámu, který televizoru Samsung The Frame QE65LS03BG dodává vzhled uměleckého díla, se tento televizor stane středobodem každé místnosti. Jeho nádherný exteriér s praktickou matnou obrazovkou odolává odleskům světla a skrývá špičkové technologie, jako je 4K rozlišení, úžasný barevný rozsah a hluboký kontrast.

Ale to není vše. Tento televizor nabízí také vyměnitelné dekorativní rámy na magnet, které můžete jednoduše nainstalovat jedním snadným kliknutím. A co víc, s režimem umění Art Mode můžete přepínat mezi svými oblíbenými uměleckými díly a vytvářet tak atmosféru velkolepé výstavy přímo u vás doma.

A to ještě není konec. Samsung The Frame QE65LS03BG vám umožňuje si kreativně pohrát i s vašimi nejhezčími fotografickými vzpomínkami, ze kterých si můžete vytvořit zajímavé koláže a nápaditá umělecká plátna. A to všechno na velkorysé obrazovce televizoru, který vás nikdy nepřestane inspirovat.

A co je na tom nejlepší? Tato televize nejenže vám poskytne nezapomenutelný zážitek z televizní zábavy, ale také šetří přírodu díky zabudovanému senzoru okolního světla, který neustále přizpůsobuje jas displeje vašim podmínkám.

Klíčové vlastnosti televize Samsung The Frame QE65LS03BG (65″)

  • SMART QLED televize s rozlišením 4K
  • Originální design s ultra tenkým profilem a unikátním vyměnitelným rámem
  • Matná obrazovka odolávající odleskům světla
  • Špičkové 4K rozlišení, úžasný barevný rozsah a hluboký kontrast
  • Plní okrasnou funkci i v momentě, když je úplně vypnutá
  • Vyměnitelné dekorativní rámy na magnet
  • Režim umění Art Mode pro vytvoření atmosféry velkolepé výstavy
  • Neomezený výběr z rostoucí nabídky více než 2 100 uměleckých děl v Art Store
  • Možnost nahrát a zobrazit vlastní fotografické vzpomínky
  • Zabudovaný senzor okolního světla pro přizpůsobení jasu displeje

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung The Frame QE65LS03BG (65″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

65" Samsung The Frame QE65LS03BGSamsung The Frame QE65LS03BG (65″)
29 990 
Přejít nahoru