Domů > Televize > Samsung QE65QN90C (65″)

Samsung QE65QN90C (65″)

Prozkoumejte svět zábavy s prémiovou 65″ televizí Samsung QE65QN90C SMART QLED Neo, která nabízí výjimečný kontrast, realistické scény a miliardu barevných odstínů. S podporou 4K umělé inteligence, technologií Dolby Atmos a certifikací PANTONE, tato televize poskytuje nezapomenutelný zážitek z každého sledování.

34 990 

Popis

Představujeme vám Samsung QE65QN90C (65″), televizi, která vám přináší zábavu na nové úrovni. Tento prémiový, ultratenký televizor ohromí svým elegantním designem, špičkovým zvukem a miliardou barevných odstínů, které z každého sledování udělají unikátní zážitek. Díky technologii Quantum Mini LED se můžete těšit na výjimečný kontrast v těch nejtmavších i nejjasnějších scénách. Obraz působí ještě více realisticky s mimořádně jemnými detaily, které vás přirozeně vtáhnou přímo do děje.

Ale to není vše, co vám Samsung QE65QN90C (65″) může nabídnout. Tato televize je vybavena Neural Quantum Processor 4K, který vám zajistí ten nejlepší filmový zážitek. Díky pokročilé technologii 4K AI Upscaling prochází každý obraz vizuálním vylepšením, scénu po scéně. Tím výrazně zlepšuje výslednou kvalitu obrazu. A to ještě není vše. Obraz a zvuk jsou v dokonalé harmonii díky kombinaci moderních reproduktorů s vrchním vyzařováním a špičkové technologie Dolby Atmos, která vytváří prostorový zvuk, který vás naprosto pohltí. Připravte se na zážitek jako v kině.

Další významnou vlastností je jedinečná technologie Neo Quantum HDR+, která se postará o špičkový obraz s pohlcujícím kontrastem jednotlivých barev a optimálním jasem v 4K rozlišení. Samsung QE65QN90C (65″) také disponuje integrovanou funkcí Real Depth Enhancer, která využívá technologii zvětšení hloubky obrazu a vytváří tak dokonale realistický obraz. A aby toho nebylo málo, televize je také prvním televizorem, který obdržel certifikaci uznávané společnosti PANTONE, což zaručuje fascinující zobrazení s mimořádnou věrností jednotlivých odstínů. Vychutnejte si špičkovou kvalitu každého obsahu s televizí Samsung QE65QN90C (65″).

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE65QN90C (65″)

  • 65″ SMART QLED televize Samsung QE65QN90C s výjimečným kontrastem a realistickými scénami.
  • Elegantní design, špičkový zvuk a miliarda barevných odstínů pro unikátní zážitek ze sledování.
  • Quantum Mini LED pro klíčový kontrast v nejtmavších i nejjasnějších scénách.
  • 4K podpora umělé inteligence s Neural Quantum Processor 4K pro nejlepší filmový zážitek.
  • Pokročilá technologie 4K AI Upscaling pro vizuální vylepšení každé scény.
  • Moderní reproduktory s vrchním vyzařováním a špičková technologie Dolby Atmos pro prostorový zvuk.
  • Technologie Neo Quantum HDR+ pro špičkový obraz s pohlcujícím kontrastem barev a optimálním jasem v 4K rozlišení.
  • Funkce Real Depth Enhancer pro prohloubení filmových zážitků s technologií zvětšení hloubky obrazu.
  • Certifikace PANTONE pro úžasnou paletu barev a mimořádnou věrnost jednotlivých odstínů.
  • Špičková kvalita zobrazení obsahu v jakémkoli rozlišení.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE65QN90C (65″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

65" Samsung QE65QN90CSamsung QE65QN90C (65″)
34 990 
Přejít nahoru