Domů > Televize > Samsung QE65S90C (65″)

Samsung QE65S90C (65″)

Prozkoumejte nový rozměr zábavy s 65″ Samsung QE65S90C SMART OLED televizí, která nabízí neuvěřitelně ostrý obraz, výjimečný kontrast a stylový design, který se hodí do každého interiéru. Ideální pro filmové nadšence, hráče a milovníky smart technologií.

39 990 

Popis

Představujeme vám Samsung QE65S90C SMART OLED, moderní televizor, který se stane centrálním prvkem vašeho obývacího pokoje. Tento televizor je ztělesněním všeho, co byste od inovativního zařízení mohli očekávat. Technologie Quantum Dot poskytuje špičkové zobrazení, zatímco jedinečné prostorové ozvučení a funkce optimalizované pro hraní her vám poskytnou zážitek jako žádný jiný. Navíc, s tímto televizorem můžete pohodlně ovládat celou svou chytrou domácnost.

Jeho elegantní, zúžený design se bude skvěle vyjímat v každém interiéru, zatímco speciální technologie samosvítících LED diod vám poskytne obraz ostrý jako břitva. Připravte se na výjimečně hluboký kontrast s ohňostrojem intenzivních barev, který z vašeho každodenního sledování udělá čistou radost.

Samsung QE65S90C SMART OLED vám přináší také nejlepší filmový zážitek díky svému Neural Quantum Processoru 4K, který pomocí pokročilé technologie 4K AI Upscaling vylepšuje každý obraz, scénu po scéně. Tento televizor se také skvěle hodí do každého interiéru díky svému unikátnímu LaserSlim designu, který svým tenkým profilem a minimalistickými rámečky vnese do vaší domácnosti eleganci a styl.

Pro milovníky her je tento televizor jako stvořený. S členstvím Xbox Game Pass a integrovanou aplikací se můžete ponořit do světa populárních hitů a novinek i bez samotného zařízení. Navíc díky inovativní funkci Motion Xcelerator Turbo Pro a certifikované technologii AMD FreeSync Premium Pro, která synchronizuje každý snímek s vaším herním zařízením, si můžete užívat nezapomenutelné herní zážitky v rozlišení až 4K bez nepříjemných lagů a záseků.

A to není všechno. Samsung QE65S90C SMART OLED také optimalizuje jas v reálném čase, což znamená, že už nikdy nezmeškáte žádný detail, i když sledujete kontrastní scény, jako je hluboká noc osvětlená pouze ostrým svitem lampy. Tento televizor je skutečně chytrý a dokáže analyzovat váš obsah v reálném čase, aby vám poskytl co nejlepší zážitek ze sledování.

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE65S90C (65″)

  • 65″ SMART OLED televize od renomované značky Samsung.
  • Špičkové zobrazení podpořené technologií Quantum Dot.
  • Prostorové ozvučení pro realistický zvukový zážitek.
  • Funkce ideální pro gaming a řízení smart domácnosti.
  • Elegantní zúžený design s technologií samosvítících LED diod pro ostrý obraz.
  • Výjimečně hluboký kontrast s intenzivními barvami.
  • 4K rozlišení s podporou umělé inteligence a technologií 4K AI Upscaling pro optimalizaci obrazu.
  • Unikátní LaserSlim design s tenkým profilem a minimalistickými rámečky.
  • Možnost hraní her přes Xbox Game Pass a integrovanou aplikaci.
  • Inovativní funkce Motion Xcelerator Turbo Pro pro hraní her bez lagů a záseků.
  • 144Hz obnovovací frekvence a certifikovaná technologie AMD FreeSync Premium Pro pro synchronizaci snímků s herním zařízením.
  • Pokročilý procesor Neural Quantum Processor 4K pro analýzu a optimalizaci obsahu v reálném čase.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE65S90C (65″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

65" Samsung QE65S90CSamsung QE65S90C (65″)
39 990 
Přejít nahoru