Domů > Televize > Samsung QE75Q70C (75″)

Samsung QE75Q70C (75″)

Vychutnejte si filmové večery a intenzivní gaming s televizí Samsung QE75Q70C, vybavenou Quantum Processor 4K a technologií HDR pro realistické barvy. Tento 75palcový chytrý QLED televizor je ideální pro hráče díky vysoké obnovovací frekvenci a podpoře Xbox Game Pass.

42 990 

Popis

Připravte se na nezapomenutelné filmové večery a výkonný gaming s televizí Samsung QE75Q70C (75″). Tento SMART QLED televizor je poháněn pokročilým Quantum Processor 4K, který díky podpoře umělé inteligence a hlubokého učení dokáže optimalizovat každou scénu i ozvučení. Takže i starší filmové klasiky uvidíte v kvalitním 4K rozlišení a zvukové efekty budou přesně sladěny s děním na obrazovce.

Samsung QE75Q70C (75″) nabízí unikátní možnost hrát oblíbené videohry i bez herní konzole či výkonného PC. Stačí mít členství Xbox Game Pass a integrovanou aplikaci a můžete se ponořit do světa populárních trháků i novinek. Pro hráče je tento televizor jako stvořený. Díky inovativní funkci Motion Xcelerator Turbo+ můžete zažít hraní v rozlišení až 4K bez nepříjemných lagů a záseků. 120Hz obnovovací frekvence a certifikovaná technologie AMD FreeSync Premium Pro zajišťují ostrý obraz a špičkový výkon i při extrémně rychlém pohybu. Každý snímek je bezchybně synchronizován s vaším herním zařízením, ať už hrajete na PC, nebo na herní konzoli.

Díky pokročilé technologii Quantum HDR uvidíte na obrazovce tohoto televizoru všechny dosud nezachycené detaily, výraznější barevné odstíny a větší hloubku obrazu. S podporou dynamického mapování tónů HDR10+ získává multimediální obsah mnohem větší hloubku a plný kontrast. Zároveň je Samsung QE75Q70C (75″) prvním televizorem, který obdržel certifikaci uznávané společnosti PANTONE. To zajišťuje fascinující zobrazení s mimořádnou věrností jednotlivých odstínů. Takže tráva na fotbalovém stadionu, pleť hollywoodské herečky i kovové brnění ve videohře budou mít realistický, zářivý odstín.

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE75Q70C (75″)

  • 75″ velká obrazovka pro maximální zážitek ze sledování.
  • Poháněno pokročilým Quantum Processor 4K s podporou umělé inteligence a hlubokého učení.
  • Optimalizace každé scény a ozvučení pro špičkové zobrazení.
  • Integrovaná aplikace Xbox Game Pass pro hraní oblíbených videoher bez potřeby herní konzole či výkonného PC.
  • Inovativní funkce Motion Xcelerator Turbo+ pro nezapomenutelné herní zážitky v rozlišení až 4K bez nepříjemných lagů a záseků.
  • 120Hz obnovovací frekvence a certifikovaná technologie AMD FreeSync Premium Pro pro bezchybnou synchronizaci s herním zařízením.
  • Pokročilá technologie Quantum HDR pro realistické škálování barev, větší hloubku obrazu a lepší reprodukci barev.
  • Podpora dynamického mapování tónů HDR10+ pro větší hloubku a plný kontrast multimediálního obsahu.
  • Certifikace uznávané společnosti PANTONE pro výjimečnou věrnost jednotlivých odstínů.
  • Technologie pro skvostné a realistické barvy.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE75Q70C (75″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

75" Samsung QE75Q70CSamsung QE75Q70C (75″)
42 990 
Přejít nahoru