Domů > Televize > Samsung QE77S95C (77″)

Samsung QE77S95C (77″)

Užijte si dokonalý kontrast a intenzivní barvy na 77″ Samsung QE77S95C SMART OLED televizoru, vybaveném technologií Quantum Dot a 3D ozvučením. Tato moderní televize s unikátním designem a pokročilými funkcemi pro gaming a smart domácnost nabízí neuvěřitelně ostrý obraz a výjimečný zážitek ze sledování.

79 990 

Popis

Samsung QE77S95C (77″) je moderní televizor, který představuje ztělesnění skvělého designu a inovativních technologií. Tento televizor se stane středem vašeho obývacího pokoje a přinese vám nejen dokonalý zážitek z sledování televize, ale také se stane součástí vaší smart domácnosti.

Jeho špičkové zobrazení je podpořené technologií Quantum Dot, která zajišťuje výjimečně hluboký kontrast a intenzivní barvy. K tomu přidává jedinečné 3D ozvučení a funkce ideální pro gaming. Design televizoru Samsung QE77S95C (77″) je krásně zúžený a jeho speciální technologie samosvítících LED diod poskytuje obraz ostrý jako břitva.

Další významnou vlastností je Neural Quantum Processor 4K, který vám zajistí ten nejlepší filmový zážitek. Tato technologie 4K AI Upscaling zajišťuje, že každý obraz prochází vizuálním vylepšením, scénu po scéně, a výrazně tak vylepšuje výslednou kvalitu obrazu.

Televizor je navíc vybaven technologií Quantum HDR OLED+, díky které si můžete i v těch nejtemnějších scénách napínavého thrilleru vychutnat jemné detaily v precizním zobrazení. A to vše v harmonicky vyváženém kontrastu.

Jeho minimalistické provedení nádherného designu Infinity One přirozeně zapadne do každé domácnosti. S neuvěřitelně štíhlým 15mm profilem rozzáří televizor každý interiér a dodá mu tu správnou dávku elegance.

Zážitek ze sledování ještě umocní integrovaná funkce Real Depth Enhancer, která využívá technologii zvětšení hloubky obrazu a tím vytváří dokonale realistický obraz.

Televizor Samsung QE77S95C (77″) je první televizor, který obdržel certifikaci uznávané společnosti PANTONE. To znamená, že se můžete spolehnout na úžasnou paletu barev, které na obrazovce rozehrají ohromující koncert. Všechny tyto vlastnosti z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří hledají kvalitní televizor s moderními technologiemi a nádherným designem.

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE77S95C (77″)

  • 77″ Samsung QE77S95C s dokonalým kontrastem a technologií Quantum Dot
  • Jedinečné 3D ozvučení a funkce pro gaming
  • Možnost řízení smart domácnosti
  • Zúžený design s technologií samosvítících LED diod
  • 4K s podporou umělé inteligence a Neural Quantum Processor 4K
  • Minimalistický design Infinity One s 15mm profilem
  • Kombinace moderních reproduktorů s vrchním vyzařováním a technologie Dolby Atmos
  • Technologie Quantum HDR OLED+ pro precizní zobrazení detailů
  • Integrovaná funkce Real Depth Enhancer pro 3D hloubku obrazu
  • Certifikace PANTONE pro věrné zobrazení jednotlivých odstínů

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE77S95C (77″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

77" Samsung QE77S95CSamsung QE77S95C (77″)
79 990 
Přejít nahoru