Domů > Televize > Samsung QE85QN95C (85″)

Samsung QE85QN95C (85″)

Ponořte se do světa zábavy s ultratenkým 4K televizorem Samsung QE85QN95C, který nabízí výjimečný kontrast a realistické scény. S elegantním designem, špičkovým zvukem a podporou umělé inteligence, tento televizor poskytuje unikátní zážitek z každého sledování.

129 990 

Popis

Samsung QE85QN95C (85″) je náš nejlepší 4K televizor, který vám přinese zcela nový rozměr zábavy. Tento ultratenký televizor vyniká elegantním designem, špičkovým zvukem a miliardou barevných odstínů, které vám poskytnou unikátní zážitek z každého sledování. Technologie Quantum Mini LED zajišťuje výjimečný kontrast v těch nejtmavších i nejjasnějších scénách, což obrazu dodává na realismu a umožňuje zobrazit mimořádně jemné detaily.

Design televizoru Samsung QE85QN95C (85″) je minimalistický a elegantní. Infinity One design s neuvěřitelně štíhlým 15mm profilem se přirozeně zapadne do každé domácnosti a dodá interiéru tu správnou dávku elegance. Tento televizor vás nadchne také pokročilou technologií 4K AI Upscaling, která zajišťuje vizuální vylepšení každé scény a výrazně tak vylepšuje výslednou kvalitu obrazu.

Zvuk televizoru je v dokonalé harmonii s obrazem. Díky kombinaci moderních reproduktorů s vrchním vyzařováním a špičkové technologie Dolby Atmos vytváří prostorový zvuk, který vás naprosto pohltí. Dynamické scény jsou zobrazeny v prvotřídní kvalitě díky technologii Neo Quantum HDR+, která se postará o špičkový obraz s pohlcujícím kontrastem barev a optimálním jasem v 4K rozlišení.

Televizor Samsung QE85QN95C (85″) je první televizor, který obdržel certifikaci uznávané společnosti PANTONE. Díky tomu se můžete spolehnout na úžasnou paletu barev a fascinující zobrazení s mimořádnou věrností jednotlivých odstínů. Funkce Auto HDR Remastering dokáže inteligentně přenést obsah nízkého rozlišení do kvality úrovně HDR pomocí algoritmů strojového učení. Tak si můžete vychutnat všechen obsah v nejvyšší možné kvalitě.

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE85QN95C (85″)

  • 85″ 4K televizor Samsung QE85QN95C SMART QLED Neo
  • Výjimečný kontrast a realisticky působící scény díky technologii Quantum Mini LED
  • Elegantní design Infinity One s ultratenkým 15mm profilem
  • Podpora umělé inteligence s Neural Quantum Processor 4K pro vizuální vylepšení obrazu
  • Moderní reproduktory s vrchním vyzařováním a technologie Dolby Atmos pro prostorový zvuk
  • Technologie Neo Quantum HDR+ pro špičkový obraz s pohlcujícím kontrastem barev a optimálním jasem v 4K rozlišení
  • Certifikace PANTONE pro věrné zobrazení jednotlivých odstínů
  • Funkce Auto HDR Remastering pro inteligentní převod obsahu nízkého rozlišení do kvality úrovně HDR

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE85QN95C (85″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

85" Samsung QE85QN95CSamsung QE85QN95C (85″)
129 990 
Přejít nahoru