Domů > Televize > Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″)

Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″)

Představte si televizi Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White, která nabízí perfektní spojení stylu a inovací s jedinečným designem a špičkovými technologiemi. Tento 50″ SMART QLED televizor je nejen zdrojem prvotřídní zábavy, ale také designovým doplňkem vašeho interiéru.

21 580 

Popis

Zapomeňte na vše, co jste doposud věděli o televizích. Představujeme vám Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″), televizi, která překračuje hranice mezi technologií a designem. Vytvořená s ohledem na dokonalost a estetiku, tato televize je nejen zdrojem prvotřídní zábavy, ale také designovým doplňkem, který obohatí každý interiér.

Jedinečný 360° design umožňuje umístit tuto televizi kdekoliv ve vašem prostoru a užívat si dokonalý obraz ze všech úhlů. Matná obrazovka navíc výrazně redukuje odražené světlo, takže se nemusíte obávat nepříjemných odlesků. Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″) je dodávána se stylovým kovovým stojanem, který můžete snadno odmontovat a televizi položit na stůl, komodu nebo klidně na zem.

Vybavena špičkovými technologiemi jako je patentovaná technologie Quantum Dot a podpora HDR10+, vám tato televize nabídne obraz s až miliardou barevných odstínů a realistický živý obraz v každém záběru. A když nebudete chtít sledovat televizi, můžete využít režim Ambient Mode+, který promění vaši televizi v designový prvek, když je „vypnutá“.

Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″) je televizí, která definuje nové standardy. Je to televize, která je nejen zdrojem zábavy, ale také uměleckým dílem, které okouzlí každého, kdo jej uvidí.

Klíčové vlastnosti televize Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″)

  • Originální a překrásný design, který upoutává pozornost a obohacuje prostor.
  • 360° design umožňuje umístění televizoru uprostřed místnosti.
  • Matná obrazovka, která redukuje odrazy světla.
  • Odnímatelný stylový kovový stojan pro flexibilní umístění televize.
  • Vybavena špičkovými technologiemi jako je Quantum Dot pro 100% objem barev a podpora HDR10+ pro realistický obraz.
  • Jedinečný „I“ design navržený designéry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými.
  • Režim Ambient Mode+ umožňuje využívat televizor i když nic nesledujete, místo černé obrazovky může zobrazovat různé obrazy.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

50" Samsung The Serif QE50LS01BG Cloud WhiteSamsung The Serif QE50LS01BG Cloud White (50″)
21 580 
Přejít nahoru