Domů > Televize > Samsung QE50Q60C (50″)

Samsung QE50Q60C (50″)

Prozkoumejte miliardu barevných odstínů s televizí Samsung QE50Q60C SMART QLED 50″, která nabízí realistické barvy, pokročilou technologii HDR a inteligentní 4K upscaling pro nejlepší zážitek ze sledování. Certifikace PANTONE a optimalizace barev podle obsahu zaručují fascinující zobrazení a autentický pocit při sledování.

14 990 

Popis

Samsung QE50Q60C (50″) je televizí, která vám přinese zážitek jako žádná jiná. Tento luxusní model od Samsungu zahrnuje nejnovější technologie, které z vašeho obývacího pokoje udělají vlastní kino.

Tato televize vás okouzlí svými realistickými barvami. Díky technologii Quantum Dot vyniknou barvy na obrazovce při vysokém i nízkém jasu. Ať už se díváte na fotbalový zápas nebo na váš oblíbený film, vše bude mít zářivý a realistický odstín.

Připravte se na neuvěřitelně realistické zobrazení barev díky technologii Q HDR. Tato pokročilá technologie odhalí všechny detaily, výraznější barevné odstíny a větší hloubku obrazu. Díky podpoře dynamického mapování tónů HDR10+ získává multimediální obsah mnohem větší hloubku a plný kontrast, což vás do samotného děje zaručeně vtáhne ještě více.

Samsung QE50Q60C (50″) je poháněna pokročilým Quantum Processor Lite 4K, který operuje s podporou umělé inteligence a hlubokého učení. Zobrazí každý obsah, dokonce i starší filmové klasiky, v kvalitním 4K rozlišení. A to vše díky technologii 4K Upscaling, která kromě každé scény vylaďuje i ozvučení a pozvedá tak vaše televizní zážitky na novou úroveň špičkového zobrazení.

Nejen, že se můžete těšit na úžasnou paletu barev, ale televize také obdržela certifikaci od uznávané společnosti PANTONE. To zaručuje fascinující zobrazení s mimořádnou věrností jednotlivých odstínů.

A to není vše! Televize je vybavena inovativní technologií duálního LED podsvícení, které upravuje barevné tóny na obrazovce podle právě přehrávaného obsahu. Diody se pravidelně střídají a optimalizují barvy i jas tak, že maximálně odpovídají reálnému provedení a umocňují tak autentický pocit při sledování.

A co by to bylo za zážitek bez dokonalého zvuku? Samsung QE50Q60C (50″) nabízí prostorové audio, které přesně koresponduje s dějem odehrávaným na obrazovce. Ať už sledujete záznam symfonického orchestru, akční thriller či sportovní přenos, užijete si to na zcela nové úrovni.

Klíčové vlastnosti televize Samsung QE50Q60C (50″)

  • 50″ SMART QLED televize Samsung QE50Q60C s miliardou barevných odstínů pro skvostné, realistické barvy.
  • Technologie Quantum Dot nabízí 100% barevný objem, který vyniká při vysokém i nízkém jasu.
  • Pokročilá technologie Quantum HDR pro neuvěřitelně realistické škálování barev, větší hloubku obrazu a výraznější barevné odstíny.
  • Podpora dynamického mapování tónů HDR10+ pro větší hloubku a plný kontrast multimediálního obsahu.
  • Poháněno pokročilým Quantum Processor Lite 4K s podporou umělé inteligence a hlubokého učení.
  • Technologie 4K Upscaling pro kvalitní 4K rozlišení všech obsahů, včetně starších filmových klasik.
  • První televizor s certifikací uznávané společnosti PANTONE pro fascinující zobrazení s mimořádnou věrností jednotlivých odstínů.
  • Inovativní technologie duálního LED podsvícení upravuje barevné tóny na obrazovce podle právě přehrávaného obsahu.
  • Zvuk sledující pohyb (OTS Lite) pro prostorové audio, které přesně koresponduje s dějem na obrazovce.

Hodnocení (0)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Samsung QE50Q60C (50″)“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

50" Samsung QE50Q60CSamsung QE50Q60C (50″)
14 990 
Přejít nahoru